Info trafic live pentru Romania

Primul serviciu TMC din Romania disponibil pe sistemele de navigatie GPS Citeste mai mult
Alerte din trafic in timp real...direct pe telefonul tau mobil! Citeste mai mult
Buletine de trafic pentru radio, televiziune si internet Citeste mai mult
Asistenta in prognoza, planificarea si implementarea politicilor de trafic Citeste mai mult

TraficOK este primul sistem privat care colecteaza, interpreteaza si livreaza date din trafic in timp real, la nivel national. Solutia este disponibila atat ca aplicatie TMC (Traffic Message Channel) pentru GPS-uri cat si ca aplicatii pentru smartphones si tablete si vine in sprijinul conducatorilor auto cu scopul de a evita diversele blocaje sau situatii neprevazute din trafic.

Primul GPS din Romania care beneficiaza de acest serviciu TMC preinstalat este Smailo TraficOK, o varianta imbunatatita a navigatoarelor produse de AROBS inca din 2008. Beneficiile pe care le ofera noul Smailo TraficOK pot fi masurate in reducerea costurilor de transport si a timpilor de deplasare, dar si in cresterea confortului si sigurantei calatoriei, un utilizator al acestui serviciu putand evita in proportie de 80% situatiile nefavorabile indicate in trafic.

TraficOK este disponibil si pe terminale mobile prin intermediul celei mai noi aplicatii de trafic pe platforma iOS. Aplicatia permite verificarea rapida si in timp real a starii drumurilor, existenta unor evenimente de genul accidente, drumuri in lucru sau ambuteiaje pe traseul pe care utilizatorul doreste sa-l urmeze. In acelasi timp, utilizatorii pot vizualiza timpul de parcurs pentru o serie de rute presetate tinand cont de evenimentele de trafic la momentul respectiv cat si intarzierea estimata din cauza acestora.